• Över 600 kr-50 kr [Kod: BRA50]

  • Över 800 kr-100 kr [Kod: BRA100]

  • Över1500 kr-200 kr [Kod: BRA200]

  • Över 1800 kr-300 kr [Kod: BRA300]

  • Fri frakt över 599 kr

Om oss

Vilka är vi?

Ett team av unga, passionerade och visionära människor

Välkommen till Allamode
Som ett nytt modeföretag, har Allamode de bästa designerna och högkvalitativa tillverkare som brinner för att ge dig de bästa modeprodukterna. Från t-shirts, väskor och smycken... du kan hitta många toppenprodukter hos oss!

 

Vår vision och kultur

Våra värderingar är viktiga för oss som ett rättvist företag

 

Experter förutspår en lovande och strålande framtid för e-handel under 2000-talet. Inom en snar framtid kommer e-handel också att bekräfta sig själv som ett viktigt försäljningsverktyg.

På allamode tror vi att e-handel har fört världen närmare. E-handel är en välsignelse när vi lär oss om händelser runt om i världen.

I framtiden skulle 50 % av detaljhandelstransaktionerna vara online. Kunden föredrar ett brett utbud av alternativ med bästa kvalitet och pris. Och vi tror att allamode är en av dem.

Vi har satt våra kärnvärden ordentligt och de har varit inneboende och är en integrerad del av vårt företags policy. Dessa värderingar och vårt hårda arbete har hjälpt oss att växa snabbare.

Våra värderingar är viktiga för oss som ett rättvist företag. Vi tror och följer dem uppriktigt. Vårt mål är att vara det mest centrala företaget i världen där kunder kan hitta, upptäcka och köpa vad som helst på allamode.

 

De bästa priserna och kvalitetsprodukterna


Som ni vet är en av de främsta anledningarna till att vi har inkluderat allamode-företaget att erbjuda våra kunder de bästa kvalitetsprodukterna till lägsta möjliga pris. Till skillnad från konventionella säljare driver vi inte många fysiska butiker med höga hyror, löner och distributionskostnader. Vi har våra egna lager. Det finns inga agenter involverade i offentlig upphandling. För alla andra operationer tills produkterna levereras har vi interna avdelningar. Slutligen kan vi minska onödiga kostnader och föredrar att fördela denna fördel till våra kunder.


Säkerhet och sekretess för betalningar (PayPal- och SSL-certifikat)

Din online-transaktion på allamode är säker, med de högsta nivåerna av transaktionssäkerhet. allamode använder SSL-krypteringsteknik för att skydda din kortinformation genom att överföra den säkert via SSL direkt till ett säkert elektroniskt värdeskåp för behandling av betalningar. Vi använder Paypal som betalningsport som även är den säkraste. På allamode delar vi aldrig vår kundinformation med tredje part på något sätt. Uppgifterna vi samlar in används för att behandla och leverera order.

Namnet du kan lita på

"Tillit är livets lim, det är den viktigaste ingrediensen i effektiv kommunikation. Det är den grundläggande principen som gör alla relationer hållbara" - Stephen Covey. Vi tror på denna filosofi, som har styrt vår tillväxt och hjälpt oss att vinna förtroende hos våra kunder över hela världen.

Vi är stolta - individuellt och tillsammans - av kvaliteten på vårt arbete, de avancerade processerna vi använder, de produkter och tjänster vi tillhandahåller och den erkända och validerade effektiviteten i vårt program för kontinuerlig förbättring. Vi är stolta över att möta behoven hos utvalda kunder innan vår tävling. Vi är stolta över att uppnå och upprätthålla nivåer av ekonomisk lönsamhet som ett mått, utöver siffror, av det värde som våra kunder håller med oss.

Med ett brett utbud av kvalitetsprodukter, ett välutbildat kundtjänstteam, effektiv och snabb service, gratis och snabb leverans är allamode verkligen det namn du kan lita på!

 

 

*På grund av COVID-19-pandemin har vi för närvarande en liten försening med att skicka ut ordern. Vi uppskattar din förståelse.